Időpont foglalás

Mikor szeretnél játszani?
Termünkben, mint a legtöbb ilyen helyen, lehetőség van időpont lefoglalására.

El akarsz jönni hozzánk.

Ezt már tudod, de nem akarsz beesni csak úgy, és nem szeretsz várni a sorban. Természetesen erre is van megoldásunk, foglalj időpontot! Időpontfoglalásra több lehetőséged van, megkereshetsz minket telefonon, e-mailben, vagy akár használhatod az időpont foglaló rendszerünket is.

Időpont foglalása

Időpontot foglalni termünkben több módon tudsz:

 1. Telefonon
  Telefonszámunk: 06-20-389-8259
 2. E-mailben
  E-mail címünk: info@vrthemagic.hu
 3. Online foglalás:

Online foglalás esetén kérlek vedd figyelembe, hogy a foglalás csak a sikeres foglalás visszajelzését követően kerül elfogadásra!

 • A naptár feletti legördülő menüből ki kell választani a kért szolgáltatást(Minimum vagy Optimum csomag, a csomagárakról ITT tájékozódhatsz)
 • Ezután az alatta lévő legördülő menüben kiválaszthatod a játékállást (4 db. HTC VR, és 2 db Sony VR szimulátor állásunk van).
 • A naptáron kiválasztod a napot, ekkor lenyílik a szolgáltatásnak megfelelő beosztás, ahol látható, hogy a kiválasztott állás melyik órákra szabad.
 • Ha nem szabad a játékállás, kérjük próbálj meg másik játékállást kiválasztani!
 • Az időpont kiválasztása után ki kell tölteni a jobb oldali mezőket, majd az adatvédelmi szabályzat elfogadása után klikk a küldés gombra!
 • Ezután a megadott e-mail címre fogod megkapni a visszaigazolást a kiválasztott időpontról!

 

Elérhetőségeink

8 + 2 =

Amennyiben kérdésed merülne fel bármivel kapcsolatban, a kapcsolati űrlapon keresztül megteheted, a lehető leghamarabbi időpontban válaszolni fogunk neked! A kapcsolati űrlap kitöltésével nem iratkozol fel semmiféle hírlevélre, adataidat az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően nem adjuk ki harmadik félnek, és miután sikerült megválaszolni a kérdéseidet, megsemmisítésre kerülnek!